Forum Miłośników Motocykli Triumph

Triumph Twin blokada 35kw

Wszystko o klasycznych i ponadczasowych modelach - legendzie z grupy "Classic"
Egon1976
Posty: 4
Rejestracja: sob maja 13, 2017 8:23 pm
Skąd: Katowice
Kontaktowanie:

Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Egon1976 » sob maja 13, 2017 8:40 pm

Witam kolegów na forum.
Zakupiłem małżonce moto Triumpha Street Twin 900 Sprowadzony z Niemiec zblokowany do 35kW.
Jak można to odblokować ? wgranie nowego oprogramowania z mapami ? czy jakaś pierdółka założona w moto. :?:



Awatar użytkownika
Luke
Site Admin
Posty: 275
Rejestracja: pt paź 16, 2015 9:01 pm
Skąd: Warszawa, Praga
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Luke » sob maja 13, 2017 9:21 pm

A ktory to rok?


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Obrazek

Egon1976
Posty: 4
Rejestracja: sob maja 13, 2017 8:23 pm
Skąd: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Egon1976 » sob maja 13, 2017 9:49 pm

2016.

Awatar użytkownika
Sylwester175
Posty: 91
Rejestracja: czw lut 23, 2017 10:57 am
Skąd: Siedlce
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Sylwester175 » sob maja 13, 2017 10:59 pm

witaj
czujesz pod ręką że manetka gazu otwiera przepustnice do końca?
w street triplu miałem takie coś
WP_20160610_19_29_23_Pro.jpg


I było przy mechanizmie przepustnic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tiger 1050 2010 --- ulubieniec
Thunderbird 2011 -- jest
Thunderbird 2014 -- jest
Tiger sport 2014 --- jest
Street triple 2014 -- jest
Speedmaster 2015 - jest

Egon1976
Posty: 4
Rejestracja: sob maja 13, 2017 8:23 pm
Skąd: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Egon1976 » ndz maja 14, 2017 10:24 pm

Witam,
chyba będzie jednak wgrana w komp. Przepustnica sterowana jest manetką poprzez system elektroniczny(brak linki)

Awatar użytkownika
Luke
Site Admin
Posty: 275
Rejestracja: pt paź 16, 2015 9:01 pm
Skąd: Warszawa, Praga
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Luke » pn maja 15, 2017 11:59 am

Jak masz ride-by-wire to najpewniej blokada w kompie.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Obrazek

Egon1976
Posty: 4
Rejestracja: sob maja 13, 2017 8:23 pm
Skąd: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Triumph Twin blokada 35kw

Postautor: Egon1976 » pn maja 15, 2017 8:04 pm

Właśnie tak jest.Dzwoniłem do ASO w Warszawie potwierdzili wgrywa się nowe mapy koszt 300zł
Zamykam temat i podziękował.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość