Forum Miłośników Motocykli Triumph

Poziom oleju

Wszystko o Speed i Street Triple - czyli szosówkach z grupy "Roadsters"
Admiarł
Posty: 122
Rejestracja: śr wrz 07, 2016 3:37 pm
Skąd: Szczecin
Kontaktowanie:

Poziom oleju

Postautor: Admiarł » śr cze 07, 2017 6:46 pm

Cześć,

Trochę mnie zamuliło po pracy.
Poziom oleju sprawdzam u siebie na włożonym bagnecie, nie na wkręconym?
Aaa, Speed Triple 1050 r 2007.
Krzysiek


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk



Awatar użytkownika
Luke
Site Admin
Posty: 275
Rejestracja: pt paź 16, 2015 9:01 pm
Skąd: Warszawa, Praga
Kontaktowanie:

Re: Poziom oleju

Postautor: Luke » śr cze 07, 2017 11:08 pm

Tak. Moto w pionie, bagnet wykrecony - wlozony. Minimum 5 minut po ostatniej jezdzie :)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Obrazek

Admiarł
Posty: 122
Rejestracja: śr wrz 07, 2016 3:37 pm
Skąd: Szczecin
Kontaktowanie:

Re: Poziom oleju

Postautor: Admiarł » śr cze 07, 2017 11:10 pm

Luke pisze:Tak. Moto w pionie, bagnet wykrecony - wlozony. Minimum 5 minut po ostatniej jezdzie :)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk


Dzięki Luke,

Już otrzeźwiałam umysłowo i sobie przypomniałem :)
Jakaś pomroczność jasna mnie naszła.

K


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

TomekM
Posty: 3
Rejestracja: pn cze 26, 2017 6:59 pm
Skąd: Jawor
Kontaktowanie:

Re: Poziom oleju

Postautor: TomekM » pn cze 26, 2017 7:19 pm

Ponieważ nie znalazłem "powitalni" przywitam się w tym poście :) no więc witam!
odnośnie pytania autora postu to wg instrukcji pomiar wykonujemy na wkręconym bagnecie
https://drive.google.com/open?id=0BzWzY ... VZoS3F1MTA


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość