Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
oryginalne podgrzewane manetki 765 rs 2017
oryginalne podgrzewane manetki 765 rs 2017
Witajcie .mam oryginalne manetki podgrzewane ale..... nie działają .Wyświetla się na liczniku ikonka włączonego podgrzewania ale to wszystko . Był przepalony bezpiecznik pod siedzeniem 5A , wymieniony , dalej zimno .zastanawiam się czy to idzie przez jakiś przekaźnik ( tu przy pompie abs jest kilka ) ?
Re: oryginalne podgrzewane manetki 765 rs 2017
Sprawdź przy pomocy instrukcji montażu manetek.
Kod produktu: A9638180
Strona z instrukcją: triumphinstructions.com
Na stronie podajesz kod produktu i klikasz wyszukaj, wybierasz wersję językową i masz pdf.
Kod produktu: A9638180
Strona z instrukcją: triumphinstructions.com
Na stronie podajesz kod produktu i klikasz wyszukaj, wybierasz wersję językową i masz pdf.
Dziękuję , bardzo przydatne .Widze jednak że zestaw ten jest kompatybilny z fabrycznym przygotowaniem do podgrzewanych manetek , czyli z instalacją wyprowadzoną , miejscem w zestawie bezpieczników itp.Wpinasz w ori wtyczkę , instalujesz manetki i jazda .
Generalnie podgrzewanie nie działa choć na tft pojawia sie kontrolka od grzania . Z kierownicy na dole wychodzą 2 przewody , pojedynczy - on idzie do masy na ramie i podwójny który jest u mnie przecięty. Szczerze , nie wiem gdzie go przyczepić , nie widać drugiej części , zastanawiam sie czy powinien iść do przełącznika czy do instalacji pod zbiornikiem .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.