Wybieram się na pierwszą edycję, która odbędzie się 7-14 marca 2018r.
Jesteś zainteresowany? Szczegóły tutaj: http://triumphtour.pl/
TRIUMPH - HISZPAŃSKA MOTOFIESTA
TRIUMPH - HISZPAŃSKA MOTOFIESTA
-=Triumph Thruxton 1200 R--Triumph Bonneville T120--Triumph Bonneville SE Red Frame--Triumph Scrambler 900--Honda CB 500 Four--Honda Gorilla Z50--Simson SUHL MOPED SR2=-
- Sylwester175
- Kontakt:
Re: TRIUMPH - HISZPAŃSKA MOTOFIESTA
Coś masz więcej informacji?
Potencjalnie jestem zainteresowany bo nigdy na czymś takim nie byłem.
Potencjalnie jestem zainteresowany bo nigdy na czymś takim nie byłem.
Bonneville T120 2020r
Tak jak pisałem, pierwszy wyjazd już 7-14 marzec. Wylot z Krakowa do Alicante, stamtąd odbierają nas busem do miejsca zakwaterowania. Akuratnie zwolniło się jedno miejsce Do dyspozycji mamy: Bonneville T120 - 2 sztuki, Triumph Street Scrambler, oraz Bonneville T100 lub Triumph Tiger (w zależności co wcześniej dotrze do salonu). Bagaże możemy podać do busa, który wyjeżdża dwa dni wcześniej z motocyklami. Na miejscu również możliwość przetestowania gamy motocykli Yamaha. W tym tygodniu zamykamy temat, także jak coś to radzę się pośpieszyć z decyzją...
-=Triumph Thruxton 1200 R--Triumph Bonneville T120--Triumph Bonneville SE Red Frame--Triumph Scrambler 900--Honda CB 500 Four--Honda Gorilla Z50--Simson SUHL MOPED SR2=-
- Sylwester175
- Kontakt:
Niestety niedostane wolnego na te terminy ale czekam na relacje to może jakoś później się skusze
Bonneville T120 2020r
Sylwester175 jest ostatnie miejsce na wyjazd w Alpy Francuskie w czerwcu. Szczegóły masz tutaj: http://www.jednoslad.pl/przezyj-przygod ... ote-dazur/
Jestem zapisany na ten wyjazd...
Jestem zapisany na ten wyjazd...
Ile ta przyjemność??
Ok. 820 EUR
W tej kwocie wliczone jest 6 noclegów w pensjonacie w Alpach, oraz 3 noclegi na wybrzeżu w Nicei (śniadania w cenie), transport motocykla i przelot. Do tej kwoty trzeba doliczyć koszty paliwa i jedzenie... Zaliczka 440zł
W tej kwocie wliczone jest 6 noclegów w pensjonacie w Alpach, oraz 3 noclegi na wybrzeżu w Nicei (śniadania w cenie), transport motocykla i przelot. Do tej kwoty trzeba doliczyć koszty paliwa i jedzenie... Zaliczka 440zł
OK, w środę wieczorem wróciłem z Hiszpanii. Szlaki przetarte, następna edycja we wrześniu. Na zachętę fotki: