Błąd tylnego zawieszenia TT 1200 GT Explorer
-
- Kontakt:
Błąd tylnego zawieszenia TT 1200 GT Explorer
Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem TT 1200 GT Explorer z 2022 r. Moto kupiłem w USA z uszkodzonym tyłem, parę plastików wymieniłem i amortyzator tylnego zawieszenia, uszkodzone miał mocowanie. Przełożyłem swoją sprężyne, czujnik, pewnie odpowiadający za położenie zawieszenia i silnik. Przy zamianie silnika wyciekło trochę oleju. Może to ma wpływa na błedy podczas jazdy z większym obciążeniem? Podczas jazdy w pojedynkę wszystko jest ok, ale jak mam pasażera pojawiają się takie błędy jak na zdjęciach. Przyciskiem home zawieszenie się opuszcza i podnosi. Liczę na jakąś pomoc bo wiosna się zbliża:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontakt:
Re: Błąd tylnego zawieszenia TT 1200 GT Explorer
MaciejBoss pisze: ↑sob mar 08, 2025 9:31 am Witajcie, od niedawna jestem posiadaczem TT 1200 GT Explorer z 2022 r. Moto kupiłem w USA z uszkodzonym tyłem, parę plastików wymieniłem i amortyzator tylnego zawieszenia, uszkodzone miał mocowanie. Przełożyłem swoją sprężyne, czujnik, pewnie odpowiadający za położenie zawieszenia i silnik. Przy zamianie silnika wyciekło trochę oleju. Może to ma wpływa na błedy podczas jazdy z większym obciążeniem? Podczas jazdy w pojedynkę wszystko jest ok, ale jak mam pasażera pojawiają się takie błędy:
Damping fault
Suspension lowering rejected
Preload fault
Przyciskiem home zawieszenie się opuszcza i podnosi. Liczę na jakąś pomoc bo wiosna się zbliża:)