zapalniczka
-
- Kontakt:
zapalniczka
Witam, czy to prawda że Tiger ma jakąś inną zapalniczkę i trzeba dokupić sobie jakąś wtyczkę na nasze europejskie możliwości ? wtyczkę lub przejściówkę nie wiem jak to się dokładnie nazywa ? Ktoś coś może ?
Re: zapalniczka
Tak, takie same jak w beemce.
Koło 70zl przejściówka w usb.
wysłane z poczty
Koło 70zl przejściówka w usb.
wysłane z poczty
Gniazdo zapalniczki DIN
-=Triumph Thruxton 1200 R--Triumph Bonneville T120--Triumph Bonneville SE Red Frame--Triumph Scrambler 900--Honda CB 500 Four--Honda Gorilla Z50--Simson SUHL MOPED SR2=-
Ktoś ma jakąś sprawdzoną? Mam z Ali i ciągle się rozłącza, w trakcie jazdy trzeba ją dociskać
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Mam tą z Interphone, którą kolega linkował wyżej, została mi po motocyklu, a w nowym Triumphie mam już fabryczne USB. Działa super. Mogę sprzedać za połowę ceny nowej...
-=Triumph Thruxton 1200 R--Triumph Bonneville T120--Triumph Bonneville SE Red Frame--Triumph Scrambler 900--Honda CB 500 Four--Honda Gorilla Z50--Simson SUHL MOPED SR2=-
Zakrzywienie tej ładowarki nie przeszkadza w użytkowaniu?
Nie wiem jak masz usytuowane gniazdo zapalniczki, akurat u mnie to zakrzywienie było na plus.
-
- Kontakt:
Dzięki za podpowiedzi.
Ja kiedyś kupiłem taką:
https://archiwum.allegro.pl/oferta/adap ... 78929.html
Działa doskonale. Zagięta mi nie pasowała mam t800
https://archiwum.allegro.pl/oferta/adap ... 78929.html
Działa doskonale. Zagięta mi nie pasowała mam t800