TT 900 Rally Pro (2024) szyba

Wszystko o klasycznym Tigerze i jego wersjach - enduro z grupy "Adventure"
Marek21
Kontakt:

TT 900 Rally Pro (2024) szyba

Post autor: Marek21 »

Po zrobionym 1000 km jedynym plusem ujemnym w tej maszynie jest dla mnie fabryczna szyba, która co prawda nawet nieźle chroni, ale generuje duży hałas, zwłaszcza z lewej strony, gdzie mam na kasku interkom (pozostałe sprawy są ok - wibracje są minimalne, w zasadzie tylko na lewym podnóżku, a grzanie w mieście przy 30C można zdzierżyć). Czy ktoś z Was wymieniał szybę w TT 900 Rally Pro? Myślę o wymianie na szerszą, niekoniecznie dużo wyższą przy moim wzroście.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio zmieniony wt lip 16, 2024 10:20 am przez Marek21, łącznie zmieniany 2 razy.

Munga
Kontakt:

Re: TT 900 Rally Pro (2024) szyba

Post autor: Munga »

Zdejmij intercom i szumy znikną :) Sam sobie odpowiedziałeś, czemu jest głośno. Intercom zmienia aerodynamikę kasku. To nie wina szybki, tylko ustrojstwa.

Marek21
Kontakt:

Re: TT 900 Rally Pro (2024) szyba

Post autor: Marek21 »

Munga pisze:Zdejmij intercom i szumy znikną :) Sam sobie odpowiedziałeś, czemu jest głośno. Intercom zmienia aerodynamikę kasku. To nie wina szybki, tylko ustrojstwa.
Zmieniłem szybę i hałas zniknął Obrazek
No i ochrona przed wiatrem też o wiele lepsza, jedynie na bicepsach trochę czuję chłód.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

ODPOWIEDZ