Niewiele daje ten dart chyba że ktoś jeździ przyklejony do zbiornika...JoloPepsiColo pisze: ndz sty 10, 2021 7:13 pmOwiewka firmy Dart. Czy coś daje? Fajnie wyglądaromi69 pisze: czw cze 11, 2020 1:04 am Witam.
JOLO jak się sprawia taka owiewka? Skąd brałeś? Myślałem o dwu rozmiarach: jedna na co dzień taka jak twoja a druga większa na dłuższe wyprawy
Te nylonowe osłony silnika genialne, jeszcze nie dotarłem tak daleko by je napotkać, na pewno zamówię...ale osłony przed wiatrem bym się nie spodziewał. Zwykle jeździłem "golasami" więc nie było to priorytetem.
Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gmole do T100
Re: Gmole do T100
-
ashleylose07
- Kontakt: