Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Nie zawsze włącza się licznik -wyświetlacz TFT
Nie zawsze włącza się licznik -wyświetlacz TFT
Witam. Moto Tiger 1200 Xcx 2019 z USA i mam takowy problem , do uruchomienia moto mam dodatkowy przełaczkik on-off później oczywiście kliknięcie na manetce ON w górę i włącza się wówczas TFT licznik "ale nie zawsze " . Klikanie w te i z powrotem nic nie daje , pomaga tylko wyjecie baterii z kluczyka i starcza to na jakiś czas np. cały następny dzień odpalanie i jazdy rano w południe i na wieczór 5 lub 10 razy palony i nic , a np. nastepnego dnie do pracy rano odpalił a po 8 godzinach w pracy już nie . Nigdzie nie znalazłem w necie kto by coś podobnego opisał, czym to może być spowodowane ? Pomocy .