Dzień dobry, mam problem z moim streetem wracałem do domu po wycieczce ok 130km i podczas drogi zauważył że zegar zaciął się na 3tys obrotów i zniknęły wszystkie napisy i cyfry( było tylko podświetlenie) zatrzymał się aby go zresetować w celu poprawy sytuacji ale gdy go wyłączyłem to juz nie odpalił. Na przekręconym kluczyku normlanie działają światła tył przód długie natomiast nie działa klakson, kierunkowskazy i nie odpala, zegary się podoswtlają bez żadnych napisów, tylko kontrolka oleju, nie słychać wtrysków jak to normalne jest przy zapłonie.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam
Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Triumph street triple 657 r 09' problem z odpaleniem