Witam
Od niedawna jestem w posiadaniu Triumpha Tigera 800 z 2013r.
Na rozgrzanym silniku motocykl mi szarpie i dławi się przy przyspieszaniu z niskich obrotów (od około 1,5 - 2 tys obrotów), jeszcze 2 miesiące temu było to odczuwalne w mniejszym stopniu i myślałem że wymiana świec może pomoże.
Niestety nie pomogło a teraz już zaczyna mnie do denerwować bo szarpie coraz bardziej i chcąc ruszyć ze świateł normalnie jak człowiek to szarpie i rzuca całym motocyklem. Podpowiedzcie co może być przyczyną i od czego zacząć poszukiwania. Na forum podobnego tematu nie udało mi się znaleźć.
Pozdrawiam
Łukasz
Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Szarpanie przy niskich obrotach
-
Łukasz1645
- Kontakt: