Siema!
Czy ma ktoś serwisowke do Tigera 1200, taka żeby były np. momenty dokręcania wszystkich śrub ?
Chodzi mi coś na wzór instrukcji Haynes.
Forum triumphforum.pl w ostatnim czasie przestało działać ale startujemy od nowa wszystkie dane zostały przeniesione na nowy serwer.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Gdyby występowały jakieś błędy proszę je zgłaszać do administratora przez formularz lub e-mail na adres: admin@triumphforum.pl
Za problemy w działaniu strony przepraszamy.
Serwisówka do Tiger 1200
Re: Serwisówka do Tiger 1200
Mam service manual po angielsku (pdf) ale plik jest zbyt duży i nie da się załadować (ponad 400 stron).
zakładam, że będą tam interesujące Cię informację.
e-mail na priv i mogę wysłać.
Pozdrawiam,
Zibi
Pozdrawiam,
Zibi
Witam
Jestem zainteresowany service manual jeśli jest możliwość to proszę o przesłanie na sz.podles@gmail.com
pozdrawiam
Jestem zainteresowany service manual jeśli jest możliwość to proszę o przesłanie na sz.podles@gmail.com
pozdrawiam
Może kros podesłać serwisowe na e-mail?
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Wysłałem prośbę z mailem na PW.Zibi pisze: czw mar 18, 2021 10:24 am Mam service manual po angielsku (pdf) ale plik jest zbyt duży i nie da się załadować (ponad 400 stron).
Pozdrawiam,
Zibi
Dzięki z góry.
Dzień dobry,
Jestem świeżym nabywcą Triumpha Tigera 1200 Explorer z 2014r.
Przed użytkowaniem zamierzam rozkręci go na części pierwsze przeserwisować i dopiero odkrywać świat.
By operacja się udała i pacjent przeżył niezbędna jest serwisówka.
Jeżeli posiada ktoś literaturę to proszę o przesłanie na adres: dchwiejczak@onet.eu
Za przesłane namiary gdzie można pozyskać instrukcję też będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Darek
Jestem świeżym nabywcą Triumpha Tigera 1200 Explorer z 2014r.
Przed użytkowaniem zamierzam rozkręci go na części pierwsze przeserwisować i dopiero odkrywać świat.
By operacja się udała i pacjent przeżył niezbędna jest serwisówka.
Jeżeli posiada ktoś literaturę to proszę o przesłanie na adres: dchwiejczak@onet.eu
Za przesłane namiary gdzie można pozyskać instrukcję też będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Darek